Connect with us

Anas Anak Baik

Urip iku mung sak dermo, ojo dumeh lan ojo gampang ngelarani. Lakonono kebecikan, ojo ngelakoni barang kang olo. Dijarno tambah ngelarani, dipikir lan dirasakno yo garai loro, loro+loro=papat!

Stories By Anas Anak Baik

More Posts
Advertisement
Iklan Batu Media

TRENDING

Facebook

To Top